Bij Vian Leather & More is het mogelijk om jouw bestelling te ruilen of retourneren

Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina.

Stuur tevens een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te melden dat je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

Vian Leather & More
Gasthuisstraat 8
7631 CB Ootmarsum

Herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Vian Leather & More geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen.

Download herroepingsformulier (pdf / 110kB)

Uitzondering Maatwerk

Producten die in opdracht zijn gemaakt, worden op maat volgens de door u aangegeven specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.